Jalkapallokoulu 2020

Muodossa Etunimi/Sukunimi)
Muodossa Etunimi/Sukunimi
HUOM! Huoltajan puhelinnumero
HUOM! Huoltajan sähköpostiosoite

Valitse ryhmä, johon pelaaja osallistuu. (Huom! kesän aikana pelaajia voidaan siirrellä ryhmien välillä ohjaajien/valmentajien toimesta, eli pyrimme takaamaan kaikille sopivan ympäristön toimintaan taitotasosta riippuen))

Jalkapallokoulun sisältö ja hinnat 2020


2.6.-30.7.2020 tiistaisin ja torstaisin (16-18 kertaa loppua ei ole vielä sovittu tarkkaan)

Hinta VAIN 30 € --> sisältää tunnin ohjatun ohjelman viikoittain tiistai ja torstai aamupäivisin Kirkkopuiston tekonurmella, Palloliiton vakuutuksen, sekä pelaajan halutessa osallistumisen kesän Kainuun Nappulaliigan turnauksiin. Ns. Korttelipassin, liittymisen Pallolliittoon SuPS kirjoille.


Koulu tulee maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä SuPS Junnujen tilille

OP FI27 5442 0940 0063 44 SuPS jalkapallojuniorit

Viestikentään pelaajan nimi/jalkapallokoulu 2020

Ilmoittautuminen käynnistyy HETI ja ilmoittautua mukaan voi pitkin kesää.

Ilmoittautua voi myös paikanpäällä olevilla lomakkeilla. MUTTA SUOSITUS ON TÄMÄ nettilomake, helpottamaan SuPS taustatyötä.


Koronaan liittyvää ohjeistusta:

  • Mikäli pelaaja, tai joku lähipiirissä on oireinen, treenit JÄÄ väliin automaattisesti.
  • Suosittelemme, että pelaajat käyttävät pelihanskoja, ja ohutta päähinettä
  • Viime kesänänä osallistujia oli n. 100 kpl kolmessa ryhmässä. Varsinkin kahdessa ensimmäisessä ryhmässä oli todella kova kuhina, eli pyydämme seuraavaa. Tuodessa/noudettaessa pyäköintiin käytettäisiin kirjaston/kunnantalon/kirkon parkkipaikkoja mahdollisuuksien mukaan, koska itse Kirkkopuiston pysäköintialue on todella pieni. Lisäksi ryhmien vaihtuessa toivoisimme siirtymän tapahtuvan suht rivakasti. Ryhmien alussa ja lopussa on. n. 10 minuutin "siirtymäaika".
  • Kirkkopuistossahan on ainoastaan yksi vessa käytössä SuPS kotijoukkueen pukuhuoneessa. Selvitämme parhaillamme mahdollisen bajamajan, tai kahdenkin saamista paikalle, käseidesiasemaa ja käsienpesupaikan rakentamista.
  • Toivomme, että korona tilanne rauhoittuu ja saamme kesän vedettyä täysillä läpi.
  • Koulun vastuuhenkilö SuPS osalta on Ville Vainio -->p. 050 490 5363 email: viltsuvee@gmail.com
  • Muut jaoston yhteystiedot löytyvät junnujen nettisivuilta --> Esim. SuPS asustehankinnoista vastaavat jokaisen oman ikäluokan joukkueenjohtajat


http://sups-nappulat.blogspot.com/p/yhteystiedot.html


Lisäksi jos lapsi käy kokeilemassa vaan muutaman kerran, haluaa lopettaa syystä, tai toisesta, tai esim.joku sairaus estää osallistumisen toistamiseen, olisitteko yhteydessä sihteeriin/rahastonhoitajaan Jani Toloseen p. 0400257838 email. janitolonen76@gmail.com, niin neuvotellaan osallistumismaksun palauttamisesta.


Muita tärkeitä linkkejä ja neuvoja


Pelaaja tarvitsee kouluun mukaan: Sään mukaisen varustuksen. Jos ei ole nappulakenkiä, niin lenkkarit käy aivan hyvin, pienimmillä säärisuojat eivät ole aivan pakolliset, mutta hyvä olisi olla olemassa, juomapullo, jossa täytteenä kylmää vettä. Päähän paras vaihtoehto esim. tuubihuivi. Lippistä ei suositella mahdollisen "pääpelin" takia, sekä tuossa aiemmin mainitut sormikkaat koronantilanteen takia.


Junnujen nettisivu:

http://sups-nappulat.blogspot.com/


Junnut Facebookissa (Suljettu ryhmä viikko-ohjelmat jne):

https://www.facebook.com/groups/supsjalkapallo/


Junnut Facebookissa (Julkinen ryhmä kuvia, pelireissu/turnausjuttuja):

https://www.facebook.com/groups/447058076071536/

HAUSKAA FUTISKESÄÄ TOIVOTTAA SuPS JALISJAOSTO

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi